Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Pinscher - Πινσερ



ΡΑΤΣΑ: Πίντσερ Μινιατούρα, Πίνσερ Μινιατούρα.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Γερμανία.
ΙΣΤΟΡΙΑ: Όταν διαπιστώθηκε ότι τα μικρότερα σε μέγεθος κουτάβια Πίντσερ όχι μόνο κατάφερναν να επιζήσουν αλλά ήταν πολύ ζωηρά και έξυπνα οι εκτροφείς προσπάθησαν, με επιλεκτικές διασταυρώσεις, να παράγουν μικρόσωμα Πίντσερ. Με το πέρασμα του χρόνου το Πίντσερ Μινιατούρα αναγνωρίστηκε σαν ξεχωριστή ράτσα και έγινε πολύ δημοφιλές.



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το Πίντσερ Μινιατούρα είναι μια μικρογραφία του Πίντσερ με ύψος από 25 μέχρι 30,5 εκ. και βάρος από 3 μέχρι 6 κιλά. Έχει στενό και μακρύ κεφάλι με σκούρα μάτια. Τα αυτιά ξεκινάνε ψηλά είναι ή όρθια και στητά ή διπλωμένα, και η ουρά είναι συνήθως κομμένη. Έχει τρίχωμα λείο, πυκνό, τραχύ και γυαλιστερό σε χρώμα καφέ σε όλες τις διαβαθμίσεις ή μαύρο με κόκκινο ή καφέ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Ανήκει στα σκυλιά συντροφιάς, είναι ζωηρό, έξυπνο, γενναίο και πιστό. Αγαπά την οικογένεια και του αρέσει να παίζει με τα παιδιά. Είναι επιφυλακτικό με τους ξένους και συνυπάρχει με άλλα κατοικίδια.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΝΤΣΕΡ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑΣ: Χρειάζεται από νωρίς κοινωνικοποίηση και εκπαιδεύεται εύκολα. Του αρέσει η ανθρώπινη συντροφιά και την επιδιώκει. Προσαρμόζεται εύκολα και κοιμάται μέσα στο σπίτι. Χρειάζεται λίγη ποσότητα τροφής και για άσκηση το παιχνίδι στο σπίτι και η καθημερινή βόλτα είναι απαραίτητα.

Deite to parakato Video....


http://www.youtube.com/watch?v=ok83_zAom34&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου